Hva vet du om lutein?

Lutein er et naturlig karotenoid som finnes i grønne bladgrønnsaker og frukt.Det er en kraftig antioksidant som er avgjørende for å opprettholde øyehelsen.Zeaxanthin, en annen karotenoid, finnes også i overflod i makulaen i øyet.Det er en luteinester, og den brukes mye.Sammen gir de viktige næringsstoffer til øynene og bidrar til å beskytte dem.

Hvis du er en leverandør av supplement, kan du fortelle kunden din nedenfor informasjon:

En av de enkleste og mest praktiske måtene å få de nødvendige mengder lutein og zeaxanthin på er å ta kosttilskudd.Lutein og zeaxanthin med vitaminer og mineraler kapslergir en potent ernæringskombinasjon for å fremme øyehelse.De er en praktisk og rimelig måte å få i seg de næringsstoffene øynene dine trenger.

Disse kapslene inneholder en rekke vitaminer og mineraler.Det er viktig for å opprettholde sunt syn og beskytte øynene mot makuladegenerasjon.Og det er kraftige antioksidanter som bidrar til å forhindre oksidativ skade.Det bidrar til å beskytte øynene mot UV-stråler.

Tarlutein og zeaxanthin med vitaminer og mineraler kapslerkan være til nytte for øynene dine på mange måter.For det første bidrar de til å beskytte øynene mot skader fra UV og blått lys.For det andre bidrar de til å forbedre visuell ytelse, inkludert kontrastfølsomhet og gjenoppretting av gjenskinn.For det tredje reduserer de risikoen for aldersrelatert makuladegenerasjon (AMD), grå stær og andre øyesykdommer.

For å konkludere,lutein og zeaxanthin med vitaminer og mineraler kapslerer en praktisk og effektiv måte å fremme øyehelse.De gir essensielle næringsstoffer som er vanskelige å få fra kostholdet alene.Å ta disse kosttilskuddene kan bidra til å beskytte øynene dine mot skader fra UV og blått lys, forbedre visuell ytelse og redusere risikoen for aldersrelaterte øyesykdommer.Sjekk alltid med legen din før du tar noen kosttilskudd for å sikre at de ikke vil forstyrre kundens gjeldende behandlingsplan.

Om planteekstrakt, kontakt oss påinfo@ruiwophytochem.comnår som helst!Vi er profesjonelleMarigold Extract lutein Produsent !

Velkommen til å bygge et romantisk forretningsforhold med oss!

Facebook-Ruiwo Twitter-Ruiwo Youtube-Ruiwo


Innleggstid: mai-08-2023