Ruiwo Phytochem viser frem innovative løsninger på Vitafoods Europe

Ruiwo Phytochem, et ledende selskap innen funksjonelle matingredienser og helseprodukter, forbereder seg på sin deltakelse i det prestisjetunge Vitafoods Europe-arrangementet.Konferansen, som skal finne sted fra 14. til 16. mai i år, vil samle industriledere, eksperter og entusiaster fra hele verden for å utforske de siste fremskrittene og trendene i verden av funksjonell mat og drikke.

Som en stolt utstiller på Vitafoods Europe, er Ruiwo Phytochem glade for å vise frem sine innovative løsninger og produktlinjer til et mangfoldig publikum av fagfolk.Med et sterkt fokus på naturlige og bærekraftige ingredienser, forventes selskapets tilbud å gi gjenklang hos deltakere som søker sunnere og mer miljøvennlige alternativer.

"Vi er henrykte over å være en del av Vitafoods Europe og ser frem til å komme i kontakt med andre bransjeaktører," sa Feng Shi, daglig leder i Ruiwo Phytochem."Arrangementet er en utmerket plattform for oss å dele vår lidenskap for innovasjon og forpliktelse til kvalitet med potensielle partnere og kunder."

Under den tre dager lange konferansen,Ruiwo Phytochemvil okkupere en fremtredende stand der den vil vise sitt omfattende utvalg av funksjonelle ingredienser, inkludert botaniske ekstrakter, kosttilskudd og næringsmidler.Deltakere kan forvente å oppdage banebrytende produkter som adresserer ulike helseproblemer, som fordøyelsesstøtte, immunfunksjon og generell velvære.

I tillegg vil teamet fra Ruiwo Phytochem delta i informative paneldiskusjoner og engasjerende presentasjoner, og ytterligere fremheve deres ekspertise og innsikt i det stadig utviklende markedet for funksjonell mat.Ved å fremme meningsfulle forbindelser med jevnaldrende og interessenter, har selskapet som mål å holde seg i forkant av bransjeutviklingen og forbrukerpreferansene.

Med Vitafoods Europe som tiltrekker seg over 8500 deltakere fra over 100 land, som representerer alle sektorer av den internasjonale funksjonelle næringsmiddelindustrien, lover arrangementet betydelige nettverksmuligheter for Ruiwo Phytochem.Ettersom selskapet fortsetter å utvide sitt globale fotavtrykk, gir denne konferansen en enestående sjanse til å styrke eksisterende relasjoner og knytte nye med potensielle kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

For å konkludere,Ruiwo Phytochemsin deltakelse i Vitafoods Europe er et vitnesbyrd om deres dedikasjon til fortreffelighet og innovasjon i den funksjonelle næringsmiddelindustrien.Ved å delta på en av de største samlingene i sitt slag, er selskapet klar til å gjøre et varig inntrykk og bidra til samtalen rundt den viktige rollen funksjonell mat spiller for å fremme generell helse og velvære.


Innleggstid: mai-06-2024